مسمن بريستيج بالفينو حلو ومالح بالكريم الباتسيير والجبن مثلثات
المقادير
- عجين المسمن انا استعملت كمية مضاعفه وانتم حسب الرغبه هذه كمية متوسطه
- 3 كووس عنيبة دقيق ابيض 300غ
- كاس ونصف دقيق فينو يعني سميد ناعم جدا 150غ
- 7غ خميرة الحلويات
- فانيلا سائله او سكر فانيليا
- 2 معالق خل
- ملعقه او 2 سكر حسب استعمال العجين في الحلو او المالح
- ماء عادي لجمع العجين
بالنسبة للحشو
انا استعملت لاكريم باتسيير ممكن استعمال كريم الجبن الحلوة(2 علب زبادي طبيعي 3معالق سكر 10 قطع جبن مثلثات 2 سكر فانيليا)
اما الفواكه ممكن استخدام اي فاكهة موجوده في البيت تفاح او خوخ معلب او فريز كيوي انا استخدمت خوخ معلب